Schrijf je nu in voor de gloednieuwe MC Masterclass

Het thema van de tweede editie is 'sustainable at work'!

Als je Marie Claire leest – ja dus – geïnspireerd wil worden door succesvolle zakenvrouwen en alles uit je carrière wil halen. Dan is de MC Masterclass op 15 oktober iets voor jou. Na een geslaagde eerste editie is het nu tijd voor nummer twee. Dit jaar is het thema: Sustainable at Work in samenwerking met Dutch Sustainable Fashion Week. Onder meer Nina Pierson (oprichter van Sla en Bedrock) en Willa Stoutenbeek (oprichter van PR agency W. Green) komen praten over duurzaam ondernemen en er is natuurlijk alle tijd om te netwerken met een hapje en drankje. Be there!

Nina Pierson
Nina Pierson (30) is de oprichter van de saladebarketen SLA én is het geniale brein achter het online health magazine Bedrock. Ze kent alle ins en outs van het runnen van een eigen bedrijf. Deze powervrouw kan ons hier alles over vertellen.

Willa Stoutenbeek
Willa Stoutenbeek (31) is op weg naar een groenere wereld en doet dat met haar eigen bedrijf W.Green. Een PR bureau waar ze mode- beauty- en lifestylemerken vertegenwoordigt die het op een duurzame manier willen aanpakken.

Eva Ronhaar
Eva Ronhaar (33) is head of sustainability bij HEMA en vormt haar carrière rondom maatschappelijke vraagstukken. Ze neemt ons mee in haar overtuiging van purpose, de rol van bedrijven in de maatschappij en duurzaamheid voor iedereen.

Stay tuned via marieclaire.nl/mcmasterclass voor de laatste info, tickets en meer!

MC Masterclass programma

09.30 – 10:00
Opening van de ochtend

10.00 – 10.45
Masterclass – Nina Pierson

10.45 – 11.30
Masterclass – Willa Stoutenbeek

11.30 – 11.45
Short break

11.45 – 12.30
Masterclass – Eva Ronhaar

12.30 – 13.30
Netwerken en afsluiten met hapjes en drankjes

PRAKTISCH

Wat
MC Masterclass – Sustainable at work

Waar
The College Hotel Amsterdam, Roelof Hartstraat

Wanneer
Zondag 15 oktober 2017, vanaf 9:30 uur

Ben je abonnee dan kun je voor slechts € 17,50 aanwezig zijn, niet-abonnees kunnen een plek bemachtigen voor € 22,50. Klik dan hier om kaarten te bestellen. 

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws