Zien: kroost Angelina Jolie en Brad Pitt enorm gegroeid

Moet je even zoon Maddox zien!

Zien: kroost Angelina Jolie en Brad Pitt enorm gegroeid

Angelina Jolie is al jaren één van de meest bekende actrices ter wereld, maar heeft nu ook haar plek achter de camera gevonden. Samen met haar hele gezin verscheen ze tijdens de première van haar nieuwe film First They Killed My Father, waar maar al te goed te zien was hoe groot haar kroost inmiddels is geworden.

Première

Sinds de scheiding, al is die dan nog niet officieel, van Brad Pitt, houdt de actrice haar kinderen zo veel mogelijk uit de media. Voor de première van de door haar geproduceerde film maakte de actrice echter een uitzondering.

Naast de 16-jarige Maddox, die de rol van executive producer kreeg toebedeeld, schitterden ook Pax, Zahara, Shiloh en de tweeling Vivienne en Knox op de rode loper, die stuk voor stuk enorm veranderd zijn qua uiterlijk. 

Speech

Voor de film die op 15 september op Netflix te zien is, hield Angelina's oudste zoon Maddox nog een bijzondere speech. De film die hij samen met zijn moeder maakte speelt zich namelijk af in Cambodja, het land waar hij in 2002 werd geadopteerd door de actrice.

"We hebben het gewoon gedaan! Het is een enorme eer om deze film aan jullie te laten zien, en om dit samen met mijn moeder en familie te doen", aldus de 16-jarige voorafgaand aan de bijzondere film. Benieuwd hoe de familie Jolie-Pitt er inmiddels uitziet? Bekijk het prachtige plaatje van het 7-tal dan hieronder.

Lees ook: acteur Leonardo Dicaprio schenkt miljoen dollar aan slachtoffers orkaan Harvey

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images