De grootste modellenwedstrijd ter wereld Elite Model Look zoekt nieuw talent

Hello. Is it you Elite is looking for?

Lees ook

Topmodel zijn: het is een ware kunst. Je rockt niet alleen de catwalks van de grootste ontwerpers, je reist ook de wereld rond voor modecampagnes, doet interviews en meer van zulke spannende avonturen. Maar je bent ook een voorbeeld voor al jouw fans. Want model zijn is tegenwoorden zo meer dan alleen mooi poseren. Heb jij dit in je en droom je al jaren van een (top)modellencarrière? Goed nieuws!

Het internationale modellenbureau Elite is zoals elk jaar weer op zoek naar new faces! Wil jij de nieuwe Gisele Bündchen of Cindy Crawford worden? Dit is je kans! Elite Model Look, ook bekend als de grootste, internationale modellenwedstrijd ter wereld komt naar jou toe.

Laatste castingdag
Al sinds maart dit jaar tourt het team van Elite door Nederland op zoek naar hét gezicht van 2017. Zondag 10 september is je laatste kans, want dan strijkt Elite Model Look Nederland tussen 12 en 16 uur neer op de Markt in Delft. Tijdens deze laatste casting zul je ondergedompeld worden in de wereld van mode en beauty. Zo word je klaargestoomd door een professioneel team voor jouw presentatie aan de jury. Ben je door de eerste ronde? Congrats! Het visagie team van Rob Peetoom zal jou een naturel make-over geven voor een fotoshoot tijdens de tweede ronde op diezelfde dag. 

Praktisch
Ben je of ken je iemand tussen de 14 en 22 jaar die minimaal 172 cm lang is? (Voor jongens geldt de lengte van minimaal 183 cm) Schrijf je dan in via www.elitemodellook.nl Belangrijk: kandidaten onder de 18 jaar moeten een toestemmingsbrief van een ouder of voogd meenemen naar de casting. De dresscode is gelukkig simpel: draag alleen lichte make-up, strakke kleding en geen accessoires.

Bereid je voor
Wil je nog wat tips van experts of ben je benieuwd wat Elite Model Look allemaal inhoudt? Bekijk dan hun Facebook-pagina en YouTube-kanaal. Wil je graag je catwalks skills oefenen? Dit kan tijdens de castingdag in Delft om 10.30 uur tijdens een exclusieve catwalktraining. Schrijf je hier ook zeker op tijd voor in via [email protected] 

What else?
Aan het eind van de Nederlandse tour worden ruim 100 kandidaten geselecteerd die zullen meedoen aan de nationale casting. What it takes om Elite’s nieuwe ontdekking te worden? Je bent fotogeniek, hebt een leuke persoonlijkheid en een natuurlijke schoonheid en je weet wat er speelt in de modeindustrie. Aan het eind van de nationale casting blijven 20 deelnemers in de running voor de finale op 14 oktober in Amsterdam, waarbij je kans maakt op een tweejarig contract bij Elite. Dat is niet niets!

Walk that walk en veel succes! Wij kunnen je vertellen: als de kritische ogen van het Elite-team jou hebben gespot, kun je zeker zijn van een veelbelovende kick-start van jouw mooie modellencarrière. Laat je karakter en talent spreken!

Beeld: Elite Model Look

Laatste nieuws

Zie ook