Dít bekende topmodel loopt weer de Victoria's Secret Fashion Show

We waren al bang dat we haar dit jaar zouden moeten missen...

Dít bekende topmodel loopt weer de Victoria's Secret Fashion Show

De lijst met uitverkorenen die in december de Victoria’s Secret Fashion Show mogen lopen is inmiddels vrijgegeven, maar nog steeds ontbreken er een aantal grote namen in de line-up. Zo is er nog niks bekend over Kendall en Gigi en was het ook rondom Bella Hadid angstvallig stil. Tot nu dan, want Bella heeft inmiddels bekendgemaakt dat ze wederom van de partij is.

Ook dit jaar is ons land goed vertegenwoordigd op de misschien wel bekendste catwalk ter wereld. Naast Romee Strijd schitteren ook Sanne Vloet, Maud Welzen en Roosmarijn de Kok dit jaar in de fameuze show. Maar met een moeder die in Nederland is geboren en getogen, mag ook Bella zich bij het rijtje dutchies aansluiten.

Het is niet de eerste keer dat Bella de show mag lopen, al was het ook voor haar niet vanzelfsprekend dat ze er dit jaar weer bij zou zijn. Op Instagram laat het half-Nederlandse model dan ook weten enorm dankbaar te zijn. “Ik ben zo blij! Bedankt iedereen om mijn droom opnieuw weer uit te laten komen. Ik voel me vereerd dat ik weer onderdeel van de show mag zijn”, aldus een enthousiaste Bella.

Hoewel het nog niet bekend is waar en wanneer de show plaats zal vinden, wordt er de laatste tijd gefluisterd dat de kans groot is dat het team dit jaar naar Shanghai afreist. To be continued...

Lees ook: Zo zien Victoria's Secret modellen er dus uit in lingerie zónder Photoshop

Beeld: Instagram, Getty