Ryan Reynolds feliciteert de jarige Blake Lively op hilarische wijze

Oh my! Ryan, wat doe je nu?

Lees ook

Ze zijn misschien wel het allerleukste koppel uit Hollywood: Ryan Reynolds en Blake Lively. Ze ontmoetten elkaar op de set van Green Lantern en zijn inmiddels een bruiloft en twee dochters verder. Toen de actrice vorige week dertig kaarsjes mocht uitblazen, feliciteerde Ryan zijn vrouw op social media, op zijn eigen manier… 

De fameuze blondine is allang niet meer dat onschuldige meisje van twintig, die ooit wereldberoemd werd door haar rol in de hitserie Gossip Girl. De actrice is inmiddels gelukkig getrouwd en moeder van dochters James en Inez, waardoor ze haar verjaardag dit keer niet feestend in een club maar met een klein groepje vrienden aan de keukentafel vierde. 

Onder andere actrice Anna Kendrick en sieraden-ontwerpster Lorraine Schwartz waren van de partij. Haar echtgenoot lijkt te ontbreken, maar stuurde haar nog wel een lieve boodschap via Instagram. “Mijn felicitaties gaan uit naar mijn geweldige vrouw”, schrijft hij een foto van de twee. Maar het is vooral Ryan die op de foto te zien is, tot groot vermaak van zijn volgers, die zijn humor wel kunnen waarderen.

Nu maar hopen dat Blake na deze ‘streek’ nog een stukje taart voor hem bewaard heeft. 

Lees ook: Actrices Amy Schumer en Blake Lively zijn klaar met stereotype tijdschriften


Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook