doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Winnen: 5x de iconische tafellampjes van Fatboy

Ter ere van de nieuwe collectie van Fatboy, mag Marie Claire vijf keer de iconische Transloetje weggeven.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
winnen FatBoy

Ter ere van de nieuwe collectie van Fatboy, mag Marie Claire vijf keer de iconische Transloetje tafellampen van het merk weggeven. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Nieuwe collectie

Dit najaar heeft Fatboy de handen ineengeslagen met Nederlands ontwerpster Carole Baijings. Het resultaat? Een nieuwe interpretatie van de Original Slim - een kleinere versie van de Original bean bag. Enne, door de speciaal ontworpen patronen én zelf gemixte kleuren is de verfijnde 'A Pop of Colour' collectie een statement in ieders interieur.

En ter ere van deze nieuwe lancering, mag Marie Claire vijf keer de iconische Transloetje weggeven!

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Winnen

Kans maken op één van de vijf tafellampjes van Fatboy? Dat kan! Vul dan hieronder het winformulier in en vertel ons waarom je graag een Transloetje zou willen hebben. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Tekst gaat verder onder de Instagram post.

Voorwaarden

Deze actie loopt tot vrijdag 27 november 2020. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');