Hebben: Zeeman lanceert modieuze panty met eigen logo

Hul je benen in deze iconische Z-panty van Zeeman.

Lees ook

Het blote benen seizoen is al een tijdje over en we hullen ons massaal in panty's. Enne, om het jaar 2020 een beetje op te vrolijken, kiezen we voor een variant met print. Je scoort 'm al voor een prikkie bij budgetketen Zeeman.

Z-panty

We zien veel influencers die zichzelf hullen in een panty met een motief. Of je nu kiest voor een panterprint, een ruitje een heus Chanel-logo of een stip: je zit altijd goed. Ben je groot Zeeman-fan? Dan hebben wij goed nieuws.

Zeeman breidt namelijk de succesvolle pantycollectie uit met een speciale Z-panty. Bijzonder is dat de panty gemaakt is van gerecycled nylon. De Z-Panty is voor de helft gemaakt van nylon dat overblijft na de productie van andere panty’s. Deze resten nylon worden meestal weggegooid, maar kunnen nu via een nieuwe techniek worden omgesmolten en verwerkt worden tot nieuwe panty’s.

Mooie benen

Onder het mom 'Iedereen mooie benen', verkoopt Zeeman een aantal panty's met heerlijke printjes. De panty’s maken volgens Zeeman alle benen mooier. Maar ze kunnen nog veel meer. Je benen lekker warm houden. Ze laten je schitteren, of ze geven je een beetje extra steun. Wat wil je nog meer?

De fan-collectie panty is vanaf deze week tijdelijk hier verkrijgbaar.

Bron: Grazia | Beeld: Zeeman, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook