Onthuld: In deze grote stad zijn mensen het allergelukkigst

Ben jij het hiermee eens?

Onthuld: In deze grote stad zijn mensen het allergelukkigst

Het is de thuishaven van Fred van Leer en Sylvia Geersen en ideaal om al winkelend via de Coolsingel en Kruiskade onveilig te maken. Nee, niet Amsterdam, Maastricht of Utrecht is de stad waar de allergelukkigste mensen wonen. Voor een flinke dosis geluk moet je namelijk in Rotterdam zijn.

Dankzij haar vele winkels, populaire barretjes en eettentjes, zo blijkt uit onderzoek, moet je voor het ultieme geluk direct op zoek naar een appartement in de grote havenstad. Doordat de stad volgens haar bewoners ideaal is ingericht, er het hele jaar veel te doen is en het openbaar vervoer naar behoren werkt, is Rotterdam dit jaar verkozen tot dé stad waar de bewoners het gelukkigst zijn.

Nu ben jij het daar als rasechte Amsterdammer, nuchtere Fries of gezellige Brabander waarschijnlijk totaal niet mee eens, maar hé: don’t shoot the messenger. Enne, laten we eerlijk zijn: je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. Dus mocht jij je op dit moment al op je helemaal happy voelen, haast je dan vooral niet naar Funda maar blijf lekker waar je bent.

Lees ook: Dit is de beste stad in de wereld om naar toe te gaan

Bron: Libelle Beeld: iStock