5 beautygeheimen waar Prinses Diana bij zweerde

Prinses Diana was een echte natuurlijke schoonheid.

Lees ook

Prinses Diana staat bekend als de People’s Princess met onder andere haar vele liefdadigheidswerk, maar ook als mode- én beauty-icoon. Twintig jaar na haar dood raken mensen nog steeds geïnspireerd door haar verfijnde stijl en looks. Ben jij ook zo benieuwd naar de beautytips van Diana? Bekijk ze hieronder! 

1/ Een goede huidverzorging 
Een goede reiniging en huidverzorging is de sleutel tot een mooie huid. Diana deed dit door haar gezicht te reinigen, af te maken met een tonic, een verzorgende crème aan te brengen, gevolgd door een serum en een SPF. 

2/ Genoeg slaap 
Genoeg slaap is niet alleen goed om goed te kunnen functioneren in de maatschappij, maar ook voor een mooie stralende huid. Te weinig slaap kan leiden tot meer stress en dus ook een slechtere conditie van de huid, waaronder meer rimpels. Daarnaast krijg je wallen van te weinig slaap en dat wil je natuurlijk niet. 

3/ Doe alles met mate 
Diana dronk weinig alcohol, zodat ze de volle 100% uit haar huid kon halen. Daarnaast rookte, dronk en at ze (ongezond) met mate, zodat haar schoonheid niet ten koste ging van haar levensstijl. 

4/ Heb een signature make-uplook
Zorg dat je een look vindt die bij jou past en waarmee je je onderscheidt van de rest. Zo zie je er altijd goed uit en voel je je zelfverzekerd. 

5/ Ga nooit het huis uit zonder parfum 
Diana ging nooit, maar dan ook echt nooit, zonder parfum van huis. Ze vond het een soort final touch van haar look en voelde zich erg mooier, chiquer en individueler door. 

Lees ook: 7 beautytips voor in het vliegtuig

Bron: Good Housekeeping | Beeld: Getty 

Laatste nieuws

Zie ook