doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Hebben: de bodyscrub die op dit moment viral gaat

Gebruikers zijn lyrisch over het product en wij leggen uit waarom.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
viral bodyscrub

Behoefte aan een spa dagje in je eigen huis? Dan mag een bodyscrub niet in je beauty stash ontbreken. Enne, als je benieuwd bent welke scrub je dan het beste kunt gebruiken, lees dan even verder. Er gaat er namelijk eentje viral op dit moment.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Viral

De Shea Sugar Scrub van Tree Hut is op dit moment een dikke hit - met meer dan 10 miljoen views - op TikTok. Een van de belangrijkste ingrediënten is glycerine, een vochtinbrengend middel wat voor een mooie glanzende huid zorgt. Daarnaast zorgt de suiker ervoor dat dode huidcellen voorzichtig verwijdert worden en de pure sheaboter werkt verzachtend voor je huid. Het resultaat? Zijdezachte benen! En last but not least: de scrub is ook nog eens vrij van parabenen.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Populair

Ook op Amazon is het product razend populair - met meer dan 38.000 goede beoordelingen. "Het scrubt je huid goed, maakt je huid zacht, voelt niet vettig aan en het ruikt beter dan alle andere scrubs die ik geprobeerd heb", luidt een van de reacties.

Zo breng je 'm aan

Hoe je het product aanbrengt? Tree Hut adviseert om de scrub op een vochtige of droge huid, in cirkelvormige bewegingen aan te brengen én af te spoelen. Worth the try?

@kay_leeee

I’m obsessed 🧼 ##showertiktok ##treehut ##treehutsugarscrub

♬ Nicki Minaj Im Obsessed - jiv🌱
@aalesha_

Don’t talk to me or my scrubs ever again ##treehutsugarscrub ##VibeWithUs ##obsessed ##selfcare

♬ i am obsessed with this - Mallorie
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');