Nieuwe functie van iPhone 8 gelekt en fans zijn niet blij

Liever niet, bedankt!

Lees ook

De nieuwe iPhone komt er alweer bijna aan en net als eerdere jaren zijn er weer een paar nieuwe functies gelekt. Fans zijn niet blij met de nieuwe functies van iPhone 8.

Ontevreden
Gordon Kelly,
 een betrouwbare techexpert van Forbes, heeft gisteren onthuld dat de vingerafdrukherkenning bij iPhone 8 zal verdwijnen. In plaats daarvan komt er een 3D-gezichtsherkenning. We zouden de nieuwste iPhone heel anders gaan gebruiken dan eerdere versies van het Apple-toestel. 

Het zal niet de eerste keer zijn dat Gordon Kelly informatie heeft gedeeld over updates. Achteraf bleken ze allemaal waar te zijn, dus waarom dit keer niet? Eerder gingen er al geruchten dat de gezichtsherkenning geïntroduceerd zou worden bij de nieuwe iPhone-camera. Toch blijkt dat er nogal wat fans zijn die niet blij zijn met het feit dat de Touch ID zal verdwijnen. 

Binnenkort moet je dus in de camera kijken om je iPhone te ontgrendelen. Ook wanneer je een betalingsapp moet ontgrendelen. De geruchten gaan dat iPhone 8 vanaf september verkocht wordt. Tot nu toe is het altijd in de herfst geweest dat Apple met groot nieuws kwam. 

Lees ook: Hudson’s Bay opent deuren op 5 september in Amsterdam

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook