De eerste beelden van de L’Oréal en Balmain-collectie zijn er

Wat'n opvallende kleuren!

Lees ook

Het Franse beautymerk L’Oréal kondigde in mei dit jaar al aan dat ze een lippenstiftcollectie met het Parijse modemerk Balmain zouden lanceren. Wel, daarvan zijn nu de eerste campagnebeelden het wereld wijde web ingestuurd en we love it!

 

BECAUSE WE WORTH IT ⚡️⚡️ Parce que nous le valons bien⚡️ #BALMAINxLOREAL #getready #BalmainArmyBack

Een bericht gedeeld door OLIVIER R. (@olivier_rousteing) op

 Sterke vrouwen
Olivier Rousteing, creatief directeur van Balmain, postte de waanzinnige beelden op zijn Instagram-account. Olivier wordt omringd door vrouwelijk schoon waaronder de Nederlandse modellen Lara Stone en Doutzen Kroes. Twaalf modellen zetten hun beste beentje voor op het campagnebeeld, dit is ook het aantal lippenstiften dat het beautymerk op de markt zal brengen. Voor Rousteing is dit de eerste kennismaking met de beautywereld, dat er nog meerdere samenwerkingen in het verschiet liggen, is niet uit te sluiten. 

 

“L’Oréal Paris en Balmain hebben dezelfde sterke visie als het over vrouwelijkheid gaat en ook hetzelfde doel, namelijk het sterker maken van vrouwen en hen diverse manieren aanreiken om zichzelf uit te drukken”, vertelt Rousteing in een interview met WWD. “Ik ben blij dat ik dat idee voor elke vrouw tastbaar kan maken met deze collectie.”

In de matte lippenstiftcollectie met twaalf erg uiteenlopende kleuren zitten echte uitschieters: van navy blauw tot khaki groen. 

Lees ook: Deze beautyhacks besparen je ’s ochtends tijd

Bron: WWD | Beeld: L’Oréal Paris

Laatste nieuws

Zie ook