Dit antiverouderingsproduct is met 2.000 reviews een heuse hit op Amazon

Het proberen waard, toch?

Een voorraad aan smeersels en crèmes, om de zoveel tijd een afspraak bij de schoonheidsspecialiste en voor sommigen zelfs hier en daar een prikje botox. Je huid jong en strak blijven behouden is vaak iets waar we al vroeg mee beginnen. Het perfecte product vinden is dan soms ook verdomd moeilijk, maar gelukkig hoef je vanaf nu niet meer verder te zoeken. 

Lovende reviews
Het maakt niet uit wat je zoekt: Amazon is de plek waar je zijn moet. Ook wanneer je op zoek bent naar een antiverouderingscrème. De rosehip oil van Teddie Organics zou volgens de reviews de anti aging oil onder de antiverouderingscrèmes zijn. Het product wist al meer dan 2.000 reviews te vergaren en de reacties dan ook lyrisch. 

Naarmate je ouder wordt is het niet meer dan normaal dat rimpeltjes en andere ouderdomsperikelen om de hoek komen kijken. Toch zou de olie een wonder op dit gebied zijn, zo laten de gebruikers in hun reacties weten. Daarnaast zou het ook nog eens de oplossing tegen roodheid, acne en huidirritaties als eczeem zijn, maar is het daarbij ook de perfecte treatment voor je haar. Win-win situatie dus!

Nu geldt natuurlijk ook hier dat elke huid anders is en ouder worden iets natuurlijks is. Al je ouderdomsperikelen zullen ook met dit product dus niet als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar hé: het is het natuurlijk altijd de moeite waard om eens uit te proberen.

Lees ook: 10 beautyfeiten op een rij

Bron: Happy in Shape | Beeld: iStock 

Laatste nieuws