Deze Netflix-series zijn 100 procent couple proof

Geen irritaties en geruzie: deze zeven series vinden jullie beiden leuk.

Een goed glas wijn, wat lekkers om te snacken en uiteraard een film of serie op Netflix: er is niet veel nodig om je avond een succes te maken. Helaas zal je vriend niet blij zijn wanneer jij een serie als Gossip Girl op zet, maar heb jij op jouw beurt geen zin om naar films als Scarface of Taxi Driver te moeten kijken. Netflix is gelukkig van alle gemakken voorzien en heeft dus ook een tal aan films en series die jullie beiden leuk vinden.

1/ How To Get Away With Murder
Dit is toch wel een echte favoriet op onze vooral uit vrouwen bestaande redactie, maar uit eigen ervaring kunnen wij je zeggen dat deze serie voor beiden geschikt is. Enorm spannend en verslavend. Gelukkig ben je er even zoet mee, want er staan in totaal drie seizoenen online. Nu maar hopen dat ook het vierde seizoen zich snel aandient.

2/ Stranger Things
De mysterie van deze serie maakt het zo enorm spannend, dat ook jouw hubby dit enorm leuk gaat vinden. Wedden dat hij binnen no time om is en jij ’s nachts degene bent die voorstelt om nu toch echt eens naar bed te gaan…

3/ Sherlock
Klassiek, spannend, maar bovenal een humoristisch randje: wat wil je nog meer? Acteur Benedict Cumberbatch speelt de rol van Sherlock Holmes zo enorm goed, dat dit echt één van jullie favorieten gaat zijn.

4/ Master of None
Deze Netflix Original gaat over een een 30-jarige man die het in the city that never sleeps wil maken als acteur. Dat dit niet bepaald van een leien dakje gaat, is wel te zien als hij stuit op dingen als relaties, de liefde en culturele verschillen.

5/ New Girl
De titel geeft je de indruk dat deze serie juist voor vrouwen bedoeld is, maar niets is minder waar. De avonturen van de hilarische Jess, die gespeeld wordt door Zooey Deschanel, zijn te grappig voor woorden. Ze komt dan ook vaak in de meest vreemde situaties terecht, waarbij haar mannelijke huisgenoten vaak verstrikt in raken. Geloof ons: dit gaat je vriend echt leuk vinden.

6/ White Collar
Je vriend overhalen om deze serie te kijken zal niet zo heel erg moeilijk zijn. Het gaat immers over de FBI, smerige deals en een dief. Enne, mocht je wellicht twijfels hebben of dat jij het wel zo’n leuke serie vindt. Matt Bomer speelt de hoofdrol en dat betekent maar één ding: hot guy alert.

7/ La Casa de Papel
Een bij elkaar geraapt zooitje dieven gaan een enorm bedrag van 2,4 miljard euro stelen. Voor de roof laten zij zich elf dagen opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje samen met 67 gijzelaars. De dieven willen niet letterlijk geld stelen maar het zelf drukken. Ondertussen manipuleert het personage ‘El Profesor’ de politie zodat het plan kan worden uitgevoerd. In de dagen dat ze opgesloten zitten moeten ze afrekenen met een elite team van de Spaanse politie en de gijzelaars in bedwang houden.

Lees ook: Marie Claire tipt: dit is de Netflixfilm voor zondagavond

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws