Wat een beauty: de 17-jarige dochter van David Bowie en Iman Abdulmajid

“De mooiste creatie van jou en David”, reageert een fan...

Lees ook

Ze is misschien wel het mooiste wat David Bowie, die in het echte leven de naam David Robert Jones droeg, aan de wereld heeft achtergelaten. Samen met zijn prachtige vrouw, supermodel Iman Abdulmajid, verwelkomde hij zeventien jaar geleden dochter Alexandria ‘Lexi’ Zahra Jones (15 augustus 2000). Zij is inmiddels bijna volwassenen en uitgegroeid tot een ware beauty. 

Lexi
Na een zoon en een dochter uit eerdere relaties, was daar zeventien en een half jaar geleden Alexandria, die binnen de familiekringen Lexi wordt genoemd. Alexandria werd als klein meisje regelmatig aan de arm van haar ouders gespot, maar inmiddels is hun dochter uitgegroeid tot een prachtige tiener. Moeder Iman feliciteerde haar kroost via Instagram. “De koningin van mijn hart, Lexi Jones, is vandaag zeventien jaar geworden”, schrijft ze bij de selfie van haar prachtige dochter. De foto krijgen binnen een mum van tijd duizenden reacties, waarbij de volgers van het topmodel vol lof over haar dochter spreken.

 

 

Een bericht gedeeld door IMAN (@the_real_iman) op

 

Reacties
“Wat een knapperd”, “Ze heeft de mond van haar vader” en “De mooiste creatie van jou en David”, zijn dan ook slechts een greep uit de vele reacties. Er is dan ook een grote kans dat Lexi in de voetsporen van haar moeder treedt, want met zo’n knap koppie, is het vrijwel zeker dat ook Alexandria op de wishlist van vele modebladen staat.

 

 

He said he’ll heal me but he only gave me problems

Een bericht gedeeld door Lex (@lexlex.jonesy) op

Lees ook: Hét geheim van modellen voor een stralende huid 

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook