Streamen: deze films, series én documentaires wil je kijken

Deze films, series en docu's wil je op je kijklijst hebben staan.

Lees ook

Yes! De bioscopen zijn weer officieel geopend en dat betekent dat we weer films en docu's op het grote scherm kunnen bewonderen. Ook Netflix en Videoland komen weer met een paar prachtige kijkparels op de proppen. Nog geen idee wat je wilt kijken op Netflix, Videoland of in de bioscoop? Hieronder tippen we een aantal leuke films, series en documentaires.

The Princess Switch: Switched Again 

In The Princess Switch: Switched Again worden de Amerikaanse bakker Stacy DeNovo en duchess Margaret Delacourt weer herenigd en op liefdesgebied lijkt het een en ander veranderd te zijn: de relatie tussen Margaret en Stacy’s vriend Kevin strandde, maar er is overduidelijk nog veel chemie tussen de twee.

Door verplichtingen heeft Margaret niet veel tijd om erachter te komen hoe het nu zit met haar gevoelens voor Kevin, maar Stacy weet daar wel wat op. Inderdaad, de twee switchen weer. Het lijkt er echter op dat party girl Fiona daar een stokje voor wil steken.

The Princess Switch: Switched Again is nu te zien op Netflix.

Wolfwalkers

In een magisch land wonen Wolfwalkers. De Wolfwalkers kunnen praten met wolven, wonden genezen en zelf in een wolf veranderen.

Robyn leert van haar vader om te jagen en gaat met hem op reis om de laatste wolven te doden. Dan leert ze Mebh kennen, zij is een Wolfwalker, net als haar moeder. Als haar moeder spoorloos verdwijnt, gaan Robyn en Mebh naar haar op zoek. Robyn kom terecht in een geheime, betoverende wereld.

Wolfwalkers is vanaf 25 november te zien in de bioscoop.

All My Life

In deze film volg je de levens van Jenn en Soll. De twee raken tot over hun oren verliefd op elkaar en verloven zich dan ook snel. Alles lijkt het levenslustige stel mee te zitten, totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit…

All My Life is vanaf 26 november te zien in de bioscoop.

Temptation Island: Love or Leave

Menig fan van Temptation Island kan niet wachten tot het vernieuwde seizoen van start gaat. In Temptation Island: Love or Leave geven stellen elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De koppels zijn als het ware weer ‘single’ als ze aan dit avontuur beginnen.

Vanaf 26 november te zien bij Videoland!

The Singing Club

The Singing Club draait om de vrouwen van beroepsmilitairen. De dames zijn gescheiden van hun geliefden en angst en eenzaamheid liggen dan ook op de loer, en dan is er ook altijd nog de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate is de perfecte officiersvrouw en wil de dames op de basis – samen met de rebelse Lisa – overtuigen om een zangkoor te beginnen.

The Singing Club is een feelgood-film die vol zit met hilarische momenten, hartverwarmende situaties en grote verrassingen. The Singing Club draait nu in de bioscoop!

Shawn Mendes: In Wonder 


Shawn Mendes mag zichzelf een van de populairste artiesten van dit moment noemen. Niet zo gek dat de zanger dan ook zijn eigen Netflix Original Documentaire krijgt. In de documentaire Shawn Mendes: In Wonder geeft de zanger zich bloot en vertelt hij openhartig over zijn faam, relaties en muzikale carrière.

Vanaf 23 november op Netflix!

The Kingmaker

In de documentaire The Kingmaker wordt de voormalig first lady van de Filipijnen Imelda Marcos, weduwe van Ferdinand Marcos, gevolgd. Ze staat ook wel bekend als de vrouw met een enorme hoeveelheid schoenen. Na haar vlucht met haar man naar Haïti tijdens de volksopstand van 1986, keert Imelda alleen terug uit ballingschap. Alsof er niets gebeurd is, baadt ze schaamteloos in weelde terwijl ze zich presenteert als moeder van het volk.

Via haar zoon doet ze opnieuw een gooi naar de macht. Filmmaker Lauren Greenfield volgde Imelda, die zich zelfverzekerd neerzet als vaderlandslievende weldoenster, maar zo de geschiedenis van macht en corruptie herschrijft…

Dinsdag 24 november om 23.35 uur te zien op NPO 2.

Police

Police gaat over de Parijse agenten Aristide, Virginie en Erik. Het drietal moet asielzoeker Asomidin Tohirov naar het vliegveld brengen voor uitzetting naar Tadsjikistan. De agenten zijn voornamelijk bezig met hun persoonlijke beslommeringen thuis en de terugkerende menselijke misère waar ze dagelijks mee te maken hebben in hun werk, waardoor de sfeer in de auto er niet beter op wordt.

Virginie – die naast de angstige Asomidin zit – komt tot het besef dat ze zijn leven in gevaar brengen door hem terug te sturen naar Tadsjikistan. Ze neemt haar collega’s mee in haar dilemma en dringt tot hen door dat Asomidins lot in hun handen ligt…

Police draait vanaf 26 november in de bioscoop.

Bron: Grazia | Beeld: The Singing Club, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook