Must sees! Dit zijn de mooiste plekken op aarde

Wauw! Dit is pas hemel op aarde...

Lees ook

De zon die hoog aan de hemel staat, een strand met een azuurblauwe zee en omringd worden door een tal aan palmbomen, meer ingrediënten heb je eigenlijk niet nodig voor de perfecte vakantie. De zomerperiode komt er langzaam aan, vakanties worden geboekt, en mocht je nog geen bestemming hebben dan is het zeker de moeite waard om één van deze paradijselijke plekjes te bezoeken. 

Je moet er even flink voor in de buidel tasten, maar het is je spaargeld dubbel en dwars waard. De mooiste plekjes op onze aardbol hebben eigenlijk alles wat een droomvakantie nodig heeft, waardoor je zeker weten dat je geheel ontspannen en met een ervaring rijker terugkomt. Heerlijk…

1/ De Malediven
Je hebt de populaire eilandengroep vast weleens voorbij zien komen, maar bij deze sprookjesachtige plek is het echt: what you see is what you get. De in totaal 1190 koraaleilanden worden met het jaar populairder en helaas ook toeristischer. Wel zijn er van de 200 bewoonde eilanden in totaal 88 eilanden voor toeristen gemaakt, dus met dat betreft is de keuze enorm.

2/ De Britse Maagdeneilanden
Het is een enorme aanslag op je portemonnee, maar eerlijk is eerlijk: dan heb je ook wat. De eilanden bevinden zich in het Caribisch gebied en belooft een heus sprookje te zijn. Het enige wat je nog nodig hebt is een koffer vol strandjurkjes, een hoed en je meest leuke zonnebril and you’re good to go.

3/ De Seychellen
Het is er niet heel erg groot, maar wel spraakmakend mooi. Lange, brede stranden en een azuurblauwe zee en de mooiste plekjes om in te overnachten: dit is wat je te wachten staat als je een vakantie naar de Seyschellen boekt. Want zeg nou eerlijk: wat is er fijner dan op te staan met een uitzicht op een wit strand en azuurblauwe zee?

4/ Mauritius
Terwijl jij nipt aan een lekkere cocktail, kan je heerlijk genieten van het uitzicht. Mauritius is echt een plek waar je ooit geweest moet zijn en waar je ook echt geen spijt van krijgen. En of je nu alleen, met je geliefde of een groep vriendinnen op pad gaat: je gaat er hoe dan ook naar je zin hebben.

5/ Bora Bora
Ben je na een aantal drukke werkweken echt toe aan wat rust, dan is Bora Bora echt dé plek om naar toe te gaan. Met niet veel meer dan 4500 inwoners, weet je zeker dat je hier toe komt aan de nodige ontspanning. Het eiland is dan ook de perfecte locatie voor wie pas getrouwd is, want hier kan je pas écht optimaal van elkaar genieten. 

Lees ook: 6 dingen die hij heerlijk vindt aan samen op vakantie gaan

Bron: Reisjunk l Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook