De ultieme droomtrip voor als je nog niet op vakantie bent geweest

Ben je een fan van wijn en houd je van lekker eten? Dit is waar je zijn moet!

De ultieme droomtrip voor als je nog niet op vakantie bent geweest

Ben jij op dit moment nog druk aan het zoeken naar de perfecte vakantie, dan kan je daar per direct mee stoppen, want deze trip wil je meteen op je bucketlist zetten.

Het klinkt als de ultieme droomtrip: in een klassieke, chique trein langs de verschillende wijngaarden in Californië. Naast dat het uitzicht alleen al adembenemend is, krijg je ook de kans om te nippen aan de lekkerste wijnen. De Napa Valley Wine Train belooft je een onvergetelijk avontuur te beloven, waarbij er als kers op de taart ook nog eens de lekkerste maaltijden geserveerd worden. Nu zijn de meesten geen fan van vliegtuigvoedsel, maar in deze trein word je echt the best of the best voorgeschoteld. Van ricotta ravioli tot aan heerlijke gazpacho: er is eigenlijk voor ieder wat wils.

De wijntrip is er in verschillende opties en kost ongeveer 146 dollar per persoon, waarvoor je dus gegarandeerd een adembenemende trip voor in return krijgt. Enne, tegen een ritje onder het genot van goede wijn en een mooi uitzicht samen met je allerbeste vriendinnen of je wederhelft zeg je natuurlijk nooit nee, toch?

Onderzoek bevestigt: samen wijn drinken maakt gelukkig

Bron: Delish Beeld: iStock, Instagram