doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Dit beloven de haartrends van 2021 te worden

New year, new me? Dan wil je misschien een van deze haartrends uitproberen.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
haartrends 2021

Het jaar 2020 komt bijna tot een eind, want over iets meer dan een maand 'vieren' we dat het 2021 is. En vaak betekent een new year een new me. Ook zin om je look drastisch te veranderen? Kijk dan even naar deze haartrends die aankomend jaar een hit beloven te worden.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Zilver

Al enkele jaren is grijs haar booming en steeds meer vrouwen omarmen deze kleur. Ook aankomend jaar zien we deze trend veel voorbijkomen. Tip: gebruik een goede zilvershampoo om de warmere tonen eruit te halen.

Zachte balayage

Een zachte en natuurlijke balayage geeft je coupe net even een frissere touch. Daarnaast hoef je deze look niet continu bij te houden, handig!

Lange lagen

Lange lagen zijn makkelijk te onderhouden en er geldt maar één regel; the messier the better.

Lob of bob

Nog een coupe waar je niet teveel aandacht aan hoeft te besteden. Van chic tot rommelig en van steil tot aan golvend, alles kan én mag.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Koper

Rood was een populaire kleur dit jaar en ook in 2021 zien we het terug. Voornamelijk in een mooie kopere tint met een kastanjebruine ondertoon: warm en glanzend.

Pony

Een pony helpt je om je gezicht te omlijsten én te definiëren. Van een wat langere tot aan een korte variant, the choice is yours!

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');