Ashley Graham openhartig over haar lastige jeugd

“Hij was het roerend met de agent eens toen die zei dat ik af moest vallen".

Lees ook

Ze is wereldbekend om haar rondingen, mag zichzelf inmiddels een succesvol plussize model noemen én zet zich hard in voor deze industrie: Ashley Graham is hard aan de weg aan het timmeren om één van de meest populaire influencers te worden. Het model is altijd één en al body positivity, vooral omdat dit vroeger wel anders was. 

De 29-jarige heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om zichzelf wereldwijd op de kaart te zetten als plussize model. Tegenwoordig is ze dan ook één van de, dan wel het bekendste, model in de plussize industrie, iets waar ze vooral zichzelf en haar moeder aan te danken heeft. Ashley kreeg vroeger namelijk allesbehalve de steun van haar vader, die zijn dochter het liefst een paar kilo lichter had gezien.

“Het pijnlijkste moment uit mijn hele carrière was toen ik als beginnend model met hem bij een modellenbureau zat en hij het roerend met de agent eens was toen die zei dat ik af moest vallen”, vertelt de openhartige brunette. Dat ze uiteindelijk een beter zelfbeeld kreeg, dankt ze aan haar moeder die haar altijd gesteund heeft en liet zien dat dingen als cellulite doodnormaal is. “Ze trok haar broek naar beneden en zei: ‘Kijk, ik heb het ook'”. 

De tijd dat ze haar lichaam volledig afkeurde en naar eigen zeggen elke keer weer een vriendje nodig had om haar van gedachten te doen veranderen, zijn dan ook verleden tijd. Inmiddels spreekt ze zichzelf elke ochtend opbeurende teksten toe en inspireert ze anderen om van hun lichaam te houden, no matter what your size is

Ashley Graham: ‘Dit heeft iedere vrouw met rondingen nodig’

Bron: Lindanieuws Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook

Ryan Gosling

Ryan Gosling doet boekje open over zijn twee dochters en het vaderschap

De acteur en zijn partner Eva Mendes hebben twee dochters; de 7-jarige Esmeralda en de 5-jarige Amada.
Rosie HW

Rosie Huntington-Whiteley deelt uniek kiekje van zoon Jack

Ook showt Rosie, die samen met haar verloofde Jason Statham een tweede kindje verwacht, haar groeiende babybump.
Dakota Johnson

Dakota Johnson vertelt voor het eerst in lange tijd meer over relatie met Chris...

Normaal gesproken is de actrice erg gereserveerd wanneer het over haar privéleven gaat.