Het ene ding dat je nooit moet doen als je op reis gaat

Lijkt misschien heel slim, is juist super gevaarlijk!

Het ene ding dat je nooit moet doen als je op reis gaat

Je bent na een lange vliegreis op de plaats van bestemming aangekomen en het enige wat je nog hoeft te doen is je koffer ophalen. Eenmaal bij de bagageband aangekomen zie je veel dezelfde koffers, maar gelukkig ben jij zo slim geweest om je koffer te labelen. Alhoewel, zo slim lijkt dat helemaal niet te zijn… 

Er is niks vervelender dan je vakantie te moeten beginnen met het ontbreken van je koffer, dus zetten we waar we kunnen zo duidelijk mogelijk onze naam en adres op alle bagage. Lijkt misschien heel slim, is juist super gevaarlijk. Volgens reisexpert Richard Clive Owens kan het namelijk voor grote problemen zorgen. 

Het klinkt eigenlijk vrij logisch, maar voor wie kwaad in de zin heeft, is dit de perfecte kans om ergens in te breken. “Eigenlijk zeg je: dit huis op dit adres is leeg, dus breek in en neem vooral de tijd”. Zijn advies is dan ook om alleen je eigen telefoonnummer en het nummer van je werk te noteren. Op deze manier kom je na je vakantie niet thuis in een enorme nachtmerrie, omdat heel je hebben en houden is weggehaald.

Mocht je dus nog een vakantie op de agenda hebben staan, laat dan vooral je huisadres achterwege op de bagagelabels. Zo kan je optimaal en zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie. Je hebt het immers verdiend, toch? 

De beste vakantiebestemmingen als je alleen reist

Bron: Mamamia Beeld: iStock