Trend in het buitenland: een ochtend feesten voor je werkdag begint

Dít is het perfecte feest voor wie altijd in is voor een feestje.

Lees ook

De ochtend gaat bij velen vaak gemoeid met veel gehaast, gestuntel en vermoeidheid en je bent dan ook blij als je redelijk op tijd de deur uit bent. Terwijl jij voor je werk nog even snel langs wipt bij je favoriete koffietent, is het in New York, Londen, Hong Kong en San Francisco de gewoonte om even flink te feesten voor je op je werk verschijnt.

Op het allerlaatste moment je bed uitkomen om vervolgens jezelf binnen no time klaar te maken is voor veel vrouwen de dagelijkse routine, maar in het buitenland hebben workaholics er voor hun werkdag begint al een aantal uren feestgedruis op zitten. Van grote rave party’s tot aan een over the top discofeest: in andere landen kijken ze er niet meer raar van op als je er ’s ochtends vroeg al een leuk feestje achter de rug hebt.

Uiteraard kan ons land niet achterblijven en zijn de eerste ochtendfeesten al een feit. Floris van der Linden en Jochem van Hessen zijn de organisatoren van Daybreaker Nederland en volgens hen is het vroege gefeest nu al een groot succes. “In Amerika lopen ze rond met het verhaal dat het dansen, bewegen en de community waar je bij hoort de gelukshormonen stimuleert”.

Voor ieder die altijd wel in is voor een feestje, dít is het perfecte feestje voor jou. Kan je die hardloopsessie gelijk laten zitten, want geloof ons: met al dat gedans heb je er in de ochtend al een flinke work-out op zitten.

7 x waarom dansen de ideale sport is

Bron: RTL, iStock 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook