Reese Witherspoon onthuld drankje voor stralende huid

De actrice heeft haar perzikhuidje aan dit drankje te danken.

Lees ook

Hoewel er tig crèmes bij de drogist verkrijgbaar zijn, heeft Reese Witherspoon haar perzikhuidje aan iets anders te danken. Namelijk een zelfgemaakte smoothie die haar huid laat stralen. Enne, de actrice onthuld nu ook het recept!

Drankje

Op Instagram deelt Reese Witherspoon, bekend van films als Legally Blonde, Wild en Home Again, hoe ze haar stralende huid behoudt en dat is relatief simpel: ze drinkt elke dag dezelfde smoothie. Ze drinkt het drankje al negen (!) jaar elke ochtend en zweert erbij.

Huid, haar én nagels

Van haar collega actrice Kerry Washington kreeg ze de gouden tip. Jaren geleden hoorde Reese namelijk van Kerry over de smoothie. “Haar huid was heel mooi en ik vroeg haar: hoe doe je dat?”, vertelt Reese in haar video. Kerry deelde vervolgens haar recept met Reese en vertelde dat die smoothie ervoor zorgde dat haar huid straalt, en haar haar en nagels erg sterk zijn. Reese nam de proef op de som en drinkt het drankje naar eigen zeggen nu elke ochtend.

Vullend

De actrice deelt met haar volgers dat ze de smoothie vaak als ontbijt drinkt in de ochtend, rond een uurtje of 10 of 11. Er gaan heel wat ingrediënten in het drankje en het houdt Reese vol tot 1 uur ’s middags.

Benieuwd naar het recept? Dit gebruikt ze voor twee smoothies:

2 kroppen romaine sla


110 gram spinazie

120 milliliter kokoswater

1 banaan

1 appel

1 peer

1 citroen

Selderij (optioneel)

Amandelboter (optioneel)

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook