Lifehack: zó vouw je je spijkerbroeken makkelijk én snel op

De how-to video heeft al meer dan 1 miljoen likes.

Vind jij kleding opvouwen een lastig klusje? Daar hebben we misschien een oplossing voor. Er gaat namelijk een video rond waar een vrouw laat zien hoe je je spijkerbroek niet alleen makkelijk, maar ook supersnel kunt opvouwen.

Opvouwen

“Mijn leven is voor altijd veranderd”, schrijft TikTok-gebruiker Xtassy onder de video. Van wie de video oorspronkelijk is, is niet duidelijk. Te zien is hoe een vrouw héél handig een paar spijkerbroeken opvouwt. Hoe gaat ze te werk? Ze pakt eerst beide pijpen en vouwt deze omhoog, tot de bovenste rand van de spijkerbroek. Vervolgens vouwt ze ze nog eens in de lengte. Tot slot vouwt ze de twee opgevouwen pijpen op elkaar et voilà! Zo makkelijk kan het zijn.

How-to video

Gelukkig zijn wij niet de enigen die niet wisten dat we zó onze jeans en broeken moesten opvouwen. “Ik heb het geprobeerd. Gaat super. Echt, je bent zo klaar”, reageert iemand onder de video. “Omg, ik ben net naar mijn kast gerend om al mijn spijkerbroeken opnieuw op te vouwen. Ik heb nu zoveel meer ruimte in mijn kast”, schrijft een ander. De TikTok-video heeft inmiddels bijna een miljoen likes.

@xtassy

My life has changed ##forever ##lifehack ##lifehacks ##lifehacking ##nextepisode ##cool ##verymuchadequate

♬ The Next Episode(Erhu Ver.) – VA

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress | Video: TikTok

Laatste nieuws