Marie Claire’s weekendtips

Van uit eten 2.0 tot aan een pop-up shop van Lieke en Jetteke van Lexmond.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Glazen jungle

Ontwerper en uitvinder Eibert Draisma werd diep in de jungle van Zambia geboren. Voor de tentoonstelling Back to the jungle!, die tot en met 28 maart in het Glasmuseum in Leerdam te zien is, heeft hij erop los geëxperimenteerd. Resultaat is een moderne glazen sprookjesjungle met geluidsbeesten, lichtdieren, planten en ander jungle-leven.

Wanneer:
T/m 28 maart 2021

Waar:
Glasmuseum
Leerdam

Pop-up store moon sisters


Ook dit jaar kun je de moon calendar, voor het jaar 2021, van Lieke en Jetteke van Lexmond bemachtigen. “Wij hebben een kalender gemaakt die je 365 dagen de meest gunstige momenten geeft, van de kapper, een business meeting tot aan salaris onderhandelingen.” Enne, ze hebben sinds dinsdag een pop-up shop geopend in Amsterdam! Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Wanneer:
Nog t/m zondag (zie Instagram post hieronder voor de openingstijden)

Waar:
Herengracht 296
Amsterdam

Uit eten 2.0

Lekker lang tafelen of laat op de avond een drankje doen? We missen het allemaal. Maar daarvoor biedt het Aziatische restaurant in Hilton Rotterdam uitkomst. De zevende verdieping van het hotel is omgetoverd tot tropisch paradijs, waar je uitgebreid kunt dineren voor twee in je luxe kamer. Sommige kamers zijn via een tussendeur met elkaar verbonden, zodat ook vier vrienden of twee stellen samen – op veilige afstand – kunnen dineren. De TIWYA x Hilton experience met diner (excl. drank) en overnachting op donderdag t/m zondag kost € 179 per duo.

Waar:
Hilton
Rotterdam

Bron: Jessica van Zanten, Moonsisters | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook