Dit is wanneer After We Collided op Netflix verschijnt

De steamy film komt binnenkort al op de streamingdienst te staan!

Lees ook

Heb jij After We Collided nog niet gezien in de bioscoop? Of vond je 'm zó geweldig dat je de film nog een keer wil bekijken? Dan hebben wij goed nieuws. De steamy film komt namelijk op Netflix te staan.

After We Collided

Hoofdrolspeelster Josephine Langford deed in een interview met filmdeskundige Lauren Veneziani uit de doeken dat het vervolg op After veel spannender is.

“Er zit veel meer humor, intensiteit en gevloek – want dat mogen we nu – in”, vertelde de actrice. Schrijfster Anna Todd sloot zich bij Josephine aan en deelde dat er veel intieme scènes in de film zitten – in tegenstelling tot de eerste film. “We hebben voor de eerste film veel intieme scènes geschoten die niet gebruikt zijn.” Volgens de schrijfster kwam dat voornamelijk omdat de crew toen nog geen idee had hoe pikant de film mocht worden.


Link tool: post not found

Netflix

Hoe dan ook: de film is het kijken waard. Enne, dat kun je waarschijnlijk binnenkort vanaf je eigen bank gaan doen. De film After We Collided verschijnt namelijk op 22 december op de Amerikaanse Netflix. Dit wil uiteraard niet zeggen dat we de film ook in Nederland kunnen bekijken, maar wees niet getreurd.

Nederland volgt over het algemeen snel de Amerikaanse Netflix op. Hopelijk gunt Netflix ons deze steamy film nog in de wintermaanden.

Bron: Grazia | Beeld: After We Collided | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook