Print-op-print is op dit moment dé trend die je wil uitproberen

Een dierenprint met een andere dierenprint combineren? Het kan gewoon!

Hoewel een all black outfit altijd goed is, is het ook leuk om te spelen met kleur en print. En wie zegt dat je jezelf moet beperken tot maar één printje? De print-op-print-trend is helemaal hot.

Print op print

Een top met zebraprint en een rok met panterprint of een geruite trui en een broek met krijtstrepen. Je denkt misschien dat dit niet bij elkaar kan, maar dat is zeker niet het geval. In deze lockdown zijn de meeste dagen al saai genoeg, dus die leuken we maar al te graag op met een feestelijke outfit.

Ga all out met verschillende printjes of ga head to toe in dezelfde print. Kies bijvoorbeeld voor een pak met een matchende blazer en pantalon. Of ga voor een top en rok in hetzelfde printje, maar andere kleuren. Wil je écht een statement maken? Mix dan bijvoorbeeld een panterprintje met een bloemenprintje.

Gespot

Niemand minder dan influencer Yara Michels is ontzettend fan van deze trend. Zo heeft zij onder andere een heerlijk zebra-outfitje aan. En zij is zeker niet de enige die gek is op deze creatieve outfits. Bekijk hieronder onze favoriete print-op-print-outfits.

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws