Marie Claire’s cadeautips

Zaterdag is het 5 december, daarom last minute cadeautips voor op je verlanglijstje.

December is begonnen en dat betekent Sinterklaas én kerst. Daarom tippen we deze week drie dingen voor op je verlanglijstje. Komen ze:

Kerst met Fred

Zet maar op je verlanglijstje: Lekker Fred in het land met Freddy Tratlehner a.k.a. Vjeze Fur. Het is 't vervolg op Lekker Fred, het bestverkochte kookboek van vorig jaar. Deze keer gaat Fred op culi-expeditie in eigen land, of zoals-ie zelf zegt: “Ik beklom voor u de hoogste bergen, trotseerde woeste zeeën en daalde af inde druipsteengrotten.” Humor en recepten voor onder andere 'paddestoeljenschnitzel', 'boerenkoolshippies' en 'sinaasappelencake met violen'. Wordt kerst toch nog leuk.

Technista

Houd je van hightech speeltjes en gadgets? En lees je graag boeken? Dan is een e-reader wellicht een leuke cadeautip. Zo heb je altijd wel honderd boeken bij de hand. Handig!

Aan tafel

De allerlekkerste restaurants in alle twaalf provincies. Die vind je in de nieuwste editie van Lekker, dé restaurantgids van Nederland. Voor als we eindelijk uit de lockdown gaan, tippen wij alvast de Amsterdamse Plantage, in een negentiende-eeuwse serre met uitzicht op Artis. Uit de keuken van chef Koen van Brunschot komen gerechten met mediterrane vibes op mooie, goed gevulde bordjes. Op de kaart staan ook lekker veel vegakeuzes.

Bron: Jessica van Zanten. Pip Peters | Beeld: iStock

Laatste nieuws