Zien: de mooiste treinreis door Amerika voor slechts 82 euro

Het openbaar vervoer was nog nooit zo leuk!

Lees ook

Ben je niet zo’n fan van het openbaar vervoer? Wellicht verander je van mening door het volgende. De Amtrak Coast Starlight, ook wel ‘one of America’s most beautiful train rides’ genoemd brengt jou van het meest Noordwestelijke punt van de States tot het zonnige Los Angeles. Dit is hands down, de beste (en goedkoopste) manier om de schoonheid van Amerika live te bezichtigen. Geloof je ons niet? Wacht even.

Beste uitzichten van Amerika
Sinds 1940 tovert deze Coast Starlight-treinreis passagiers een brede glimlach op het gezicht. In zo’n 35 uur reis je door liefst 30 bestemmingen waaronder Portland, Sacramento, San Francisco en Santa Barbara. Wat je op de route tegenkomt? Waanzinnige uitzichten op groene valleien, gebergten en de Stille Oceaan. Kortom: deze reis laat het beste van Amerika zien. 

Sit back & relax want de prijs van zo’n ritje begint al vanaf 82 euro. In de ‘Observation Car’ ervaar je een 360 graden ervaring. Wil je nog meer van dit goede? Dat kan. Voor 275 euro boek je de ‘Superliner Roomette’-tickets. Hiervoor krijg je een lekker zacht bed en heb je een groot raam in je eigen cabine. Kies je voor business class? Dan krijg je er nog een wijn- en kaas tasting bovenop. 

Moeten we nog iemand overtuigen? 

Lees ook: Video: zo krijg je meer dan 100 items in je handbagage

Bron: CN Traveller | Beeld: Amtrak Coast Starlight, iStock, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook