Er komt een nieuwe Boer Zoekt Vrouw, maar dan met zakenmannen

Tien Nederlandse expats op zoek naar de ware liefde.

Er komt een nieuwe Boer Zoekt Vrouw, maar dan met zakenmannen

Wat is het toch saai, die zomerprogrammering op televisie. Blockbusters worden eindeloos herhaald en suffe soaps worden nog maar eens van zolder gehaald. Gelukkig jaagt deze sneue line-up je naar buiten, wat dan ook wel weer ergens goed voor is.

Maar wacht: wie houdt van zoetsappige reality-tv, is bij Net5 aan het goede adres. Terwijl een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw nog even op zich laat wachten, komt deze zender met een waardig alternatief. Geen boeren op het veld dit keer, wel mannen en vrouwen in een strak maatpak(je) op kantoor.

Ware liefde

In Veel Liefs uit Holland gaan tien mannen en vrouwen op zoek naar de liefde van hun leven. De Nederlandse expats hebben zich gevestigd van Zwitserland tot Bangkok en willen niets liever dan een Nederlandse partner. Als je denkt dat dit een juicy show wordt, heb je gelijk. We moeten helaas nog even wachten, want het programma staat op de planning voor het voorjaar van 2018. Gelukkig krijgen we wel alvast een voorproefje, want de eerste aflevering van Veel Liefs uit Holland is al te zien op 29 augustus. 

Lees ook: Bewezen: vrouwen merken weinig van flirten

Bron: Net 5 | Beeld: Getty