doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Marie Claire's beauty nieuws

Kleine feestjes worden extra mooi met deze beauty’s.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Marie Claire's beauty nieuws dec

Kleine feestjes worden extra mooi met deze beauty’s. Van glitterlipstick tot sterrenstof. Deze nieuwe beautyproducten wil je aan je collectie toevoegen.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

1. Starry, starry night

De oogschaduw uit Givenchy’s holiday-collectie bevat micropareltjes in verschillende formaten, waardoor het licht optimaal weerkaatst wordt. Met een nat penseeltje worden ze extra shiny.

2. Gucci-lippen

Deze Gucci-glitterlipstick wil je vinden onder de kerstboom. De limited edition zit in een schitterend hoesje en is er in drie kleuren. Rennen naar De Bijenkorf, want daar zijn ze exclusief verkrijgbaar.

3. Zó zacht

Muskus staat bekend om z’n warmte en zachtheid. In deze geur is-ie gemixt met ylang ylang, jasmijn en cederhout. Tip: layer ’m met de andere parfums uit de Musc-lijn.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

4. Panterjasje

YSL’s Touche Éclat meets Nel Veerkamp. Om kerst op anderhalve meter de nodige jeu te geven, is de iconische highlighter nu tijdelijk gehuld in een panterjassie, die je "hier" kunt zien. Enne, hieronder nog een paar andere items die in de holiday collectie zitten.

5. Voor altijd

De nieuwe foundation en concealer van Clarins heten ‘Everlasting’, en da’s niet voor niets. Ze bevatten biologische haversuikers, die erom bekendstaan goed te hechten aan zowel huid als kleurpigmenten. Blijft écht lang zitten dus. Je shopt de collectie "hier".

6. 5 X N°5

Deze cadeaumaand vind je de iconische Chanel N°5 in vijf exclusieve bodyproducten: een douchegel, bodylotion, bodycream, deodorant en een hair mist. Linea recta op de verlanglijst. Klik "hier" om de lijn te shoppen.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');