Deze 64-jarige vrouw maakt diepe indruk met uiterlijk

Ga jij ook voor de natuurlijke look?

Menig vrouw ervaart de eerste keer als een living nightmare: het ontdekken van je allereerste grijze haar. Men zegt dat dit de eerste tekenen zijn van het ouder worden, maar dat niet iedereen dit zo ervaart, bewijst de 64-jarige Jo Johnson wel met haar bijzondere verhaal aan het Amerikaanse onlineplatform Allure. 

Paniek
‘Ik was in de dertig en ik was op mijn werk. Op een gegeven moment kwam mijn baas naar mij toe en zei: ‘’Ehm, je wordt grijs’, begint Jo haar verhaal. Net als veel vrouwen in die situatie zouden hebben, sloeg bij haar de blinde paniek hevig toe. Ze wist niet hoe snel ze een pak verf moest kopen om haar beginnende grijze manen weer kleur te geven.

Natuurlijke look
Niet veel later besloot de inmiddels 64-jarige haar grijze lokken te omarmen, waar ze nu ze ouder is ook echt gelukkig mee is. Ook merkt ze dat ze lang niet meer de enige is – wat dacht je bijvoorbeeld van de granny hair trend – die niet meer bang is voor de ‘natuurlijke’ look. En zeg nou eerlijk, ziet ze er niet uit als een heuse beauty. Wauw!

Lees ook: De haartrend waar alle françaises nu gek op zijn

Bron: Allure, Happy in Shape | Beeld: iStock

Laatste nieuws