6 beautyproducten voor onder de kerstboom

Zodat de kerst iets minder sober wordt.

Lees ook

Dat het dit jaar een sobere kerst wordt, werd duidelijk na de toespraak van Rutte gisteravond. Om de dagen toch iets leuker te maken, hebben we zes mooie beautyproducten voor je verzamelend voor onder de kerstboom. Leuk om te geven of om te krijgen.

1. Rode lip

Zodat je tijdens het virtuele kerstdiner extra opvalt. Enne, het schijnt dat een dieprode kleur iedereen geweldig staat. Hoe dit komt? De kleur wordt gezien als een gebalanceerde tint. Aan de ene kant heeft het een koele ondertoon, maar het zou ook als warm beschouwd kunnen worden. Win-win dus!

2. Dag- én nachtcrème

De dagen worden korter en buiten is het koud. De overgang van deze temperatuurwisseling, koud buiten en warm (door de verwarming) binnen, kan ervoor zorgen dat je huid sneller uitdroogt. Belangrijk dus om een goede dag- en nachtcrème te gebruiken. Gebruik jij trouwens je dagcrème ook voor de nacht? Dat kun je beter niet meer doen. We leggen het in 'dit artikel' uit.

3. Geschenkset

Altijd een goed idee: een geschenkset. De verpakking is meestal al verbluffend en dan zitten er vaak ook nog meerdere beauty's in het pakket.

4. Glam

De feestdagen kunnen dit jaar niet groots gevierd worden, maar dit betekent niet dat dit de pret mag drukken. Haal je mooiste outfit uit de kast en voeg een beetje glam toe met een opvallende nagellak.


5. Parfum

Het krijgen van een lekker geurtje is altijd een mooi cadeau. Perfect voor onder de kerstboom dus!

6. Fijne bodylotion

Niet alleen is het belangrijk om tijdens deze koude dagen je gezicht te voeden, maar ook je hele lichaam. Dat doe je natuurlijk met een fijne bodylotion! En als we NIVEA mogen geloven, versoepel je hiermee de droge huid waardoor haaltjes in je panty zacht worden en je zo ladders voorkomt tijdens het aantrekken. Handig!

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook