Dít sportmerk biedt jou de ideale droombaan aan

Peddel, spring, repeat.

Lees ook

Plekken als Bali, Australië, Tahiti zijn niet alleen bedoeld om cultuur op te snuiven, aan het strand te liggen of te genieten van het uitgaansleven. Voel jij je nou als een vis in het water en één met de surfplank, dan biedt sportmerk Protest jou de ideale dreamjob.

Je hoeft uiteraard niet naar een ander land af te reizen om een aantal golfen te pakken, maar erg verkeerd is een zonnige bestemming natuurlijk niet. Protest biedt je dan ook de kans om als Protest teamrider de halve wereld over te reizen om voor hen de mooiste shots vast te leggen en het merk te promoten. 

Vacature
Samen met een team van surfliefhebbers kom je op de, zoals Protest het zelf beschrijft, meest idyllische locaties overal ter wereld, wat je vervolgens in de vorm van foto’s en video’s vastlegt op social media-kanalen. Voor kleding wordt uiteraard door het sportmerk zelf gezorgd, dus één ding weet je zeker: je loopt er in ieder fancy bij.

Oh ja, niet geheel onbelangrijk is dat als je nog twijfelt over je surfkunsten, dit geen reden is om te twijfelen over je sollicitatie. “Pro zijn is een pré, maar geen vereiste. Iedereen mag solliciteren. You can learn ‘to get there’”, aldus de woorden van Protest. Benieuwd naar de gehele vacature en wat je allemaal in huis moet hebben? Je kan nog solliciteren tot 18 augustus. Maar wacht er niet al te lang mee, want iets zegt ons dat deze job erg gewild is!

Lees ook: Onthuld: deze sport bezorgt je de mooiste billen

Bron: Happy in Shape | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook