Dit is de perfecte hotspot voor je zakenlunch

Hier wil je gezellig vertoeven.

Een echte hidden gem kun je de THE BUTCHER Social Club niet meer noemen. Na zijn opening in het najaar van 2016 mocht deze hotspot meteen op veel roem rekenen. In het hart van de nieuwste samensmelting van innovatie en lifestyle waaronder de A’DAM Toren en het Sir Adam-hotel vind je dé burgerbar van onze hoofdstad. Is het een heuse verrassing dat dit concept onder de naam van THE ENTOURAGE GROUP valt? Not really.


Haute fastfood
Met lekker, high-end food dat er wordt voorgeschoteld, de metropolitische lifestyle die er heerst en het prachtige interieur die urban nomaden met het pondje naar Noord-Amsterdam lokt, wil THE BUTCHER Social Club grenzen verleggen. 

Al zal THE BUTCHER Social Club iedere honger stillen. Wij zijn vooral fan van zakenlunches bij de hotspot die de harten van menig design, food en uitgaansliefhebber veroverde. Noem het een speelplaats voor volwassenen waarbij echte business onder een zacht loungeplaatje besproken kan worden. Onze favorieten op de menukaart? De Truffle Burger, de Codfather en de Spicy Beef Salad

Ibiza is the way to go
Heb je binnenkort nog een tripje naar Ibiza gepland? Gelukkig. THE BUTCHER Social Club opent naast zijn vestigingen in Amsterdam en Berlijn een burgerbar die uitkijkt over de oude stad van Ibiza. Ze zijn letterlijk niet te stoppen want ook daar kun je kiezen voor het all-day en full-service concept. 

Vergeet niet: whipe the evidence met hun gepersonaliseerde servetten! Of spread de joy en laat de bloody burgers hun werk doen. 

Beeld: THE BUTCHER Social Club

Laatste nieuws