Verblijf gratis in deze uilvormige chalet in Frankrijk

Spendeer een nacht op het Franse platteland - gratis!

Verblijf gratis in deze uilvormige chalet in Frankrijk

Go back to basics en trek je terug in de overweldigende natuur. Dit kan met een uitgebreid tentpakket maar wij zijn toevallig volledig verkocht aan dit optrekje in de Zuidwestelijke regio Bordeaux in Frankrijk.

In Les Guetteurs of ook wel The Watchers genoemd kun je gratis verblijven voor één nacht. Ideaal voor een tussenstop tijdens je rondreis of voor de impulsievelingen die een nachtje de natuur willen induiken. Het artiesten-architecten collectief Bruit de Frigoschakelde de kracht in van art producer Candice Petrillo (Zébra3) die de uilvormige chalet in elkaar puzzelde als deel van hun Refuges Périurbains-campagne. 

Onschatbare waarde

Deze houten chalet is voorzien van grote ramen waardoor urenlang dagdromen je dagplanning voor een groot deel zal opvullen. En natuurlijk is het niet uitgesloten om van een heerlijke wijn - want je vertoeft namelijk in dé wijnstreek van Frankrijk - te genieten op het verhoogde terras. Door het gebrek aan stromend water, elektriciteit en verwarming is het de enige optie om lekker los te laten op vakantie. Écht in contact zijn met de overweldigende natuur van deze streek is namelijk van onschatbare waarde.

Bron: Mashables | Beeld: Métropole, iStock, Instagram