doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Marie Claire's stay-in tips

Een paar tips zodat jij je dit weekend niet hoeft te vervelen.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
stay-in tips

De harde lockdown zorgt ervoor dat er veel dingen niet meer kunnen. Maar niet getreurd! We hebben een paar leuke stay-in tips voor je verzameld.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Lekker op de bank

De Londense Hannah, Cate en Lissa zijn jong, ambitieus en onafscheidelijk. Tien jaar later staan ze er anders voor. De een vergat kinderen te krijgen, de ander vergat carrière te maken of een eigen leven te leiden. Alle drie worstelen ze met dezelfde vraag: wat is een zinvol leven, en hoe bereik je dat? Voor de fans van schrijvers als Sally Rooney en Elizabeth Day.

Waar:
Via verschillende boekhandels, klik 'hier'.

Luxery at home

Nog op zoek naar een mooi (en lekker) cadeau? Dan is The Dalmore Delight box by the Waldorf Astoria Amsterdam wellicht een leuke tip. Wat je kunt verwachten? Vier verschillende expressie van Dalmore en iedere expressie wordt uitgelegd met een zoete én hartige bite. De recepturen zijn ontwikkeld door sterrenchef Sidney Schutte en zijn team van 2 sterren restaurant Spectrum. Perfect om het ultieme luxe borrelmoment te creëren of als kerstcadeau te geven.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Wanneer:
Vanaf 16 december 2020 tot eind februari 2021.

Waar:
De box is via 'deze link' te bestellen.

Bingen

Omdat de bioscopen al meerdere keren zijn gesloten in verband met corona, worden veel filmreleases uitgesteld tot later. Maar gelukkig zijn er online platforms waar je de nieuwste films en series kunt kijken.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');