Waarom je dit Scandinavische merk in je kast wil hebben hangen

Perfect voor de regenachtige dagen in Nederland.

Rains

Het winterseizoen in Nederland is begonnen en dat betekent koud, grauw én nat weer. Nu de harde lockdown is ingegaan, is wandelen een van de weinige dingen wat nog wél mag. Maar wat nou als het regent? No worries! Met dít Scandinavische lifestylemerk uit Denemarken, trotseer jij gewoon die regenbui.

Praktisch meets fashionable

Een stortbui buiten? Geen zorgen! De regenjassen van Rains zijn here to rescue. De regenkleding van dit Scandinavische merk zijn trouwens allemaal in een moderne (regen)jasje gestoken. Zo combineren ze praktisch met hedendaagse trends. Het resultaat? Regenjassen die je niet alleen droog houden, maar die je er ook fashionable uit laten zien.

Minimalistisch

Wist je trouwens dat Rains een uniek en fashion foward merk is? Zo besteden ze extra aandacht aan designdetails die ook nog eens voor comfort én gemak in de buitenlucht zorgen. De items zijn minimalistisch, waar Scandinaviërs om bekend staan, maar ze zijn ook voorzien van functionele attributen. Zo zit er in de capuchon van elke regenjas een ingebouwde pet die ervoor zorgt dat je écht goed droogt blijft. Handig!

Kleurrijk

Elk seizoen produceert Rains een collectie die inspeelt op de hedendaagse cultuur en trends. Ze gebruiken verschillende kleuren en designdetails, om zo een verhaallijn en thema te weergeven. Enne, de nieuwe waterproof collectie zorgt zelfs tijdens het meest slechte weer voor een elegante look.

Urban

Het merk richt zich op snel ontwikkelende urban omgevingen en heeft meerdere locaties in grote steden over de hele wereld. En wist je trouwens dat elk item van Rains ontworpen is om een levensstijl in de buitenlucht te vieren? Cool! De minimalistische Scandinavische ondertoon blijf je terug zien in elk ontwerp van Rains, maar ze zijn geschikt voor iedereen die praktisch én street wear omarmt.

Benieuwd geworden naar de collectie van Rains? Snappen we! Klik 'hier' om naar de website te gaan.