doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Met deze stappen prep jij je huid voor de feestdagen

Een kwestie van op tijd beginnen en goed kijken waar je huid behoefte aan heeft.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
huid preppen

Fris en fruitig de feestdagen doorkomen? Da's een kwestie van op tijd beginnen en goed kijken waar je huid behoefte aan heeft. Wij tellen af naar de feestdagen met een paar superfijne beautyproducten die jouw velletje klaarstomen voor de feestdagen.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Gezonde blos

Een natuurlijke, roze blos begint bij een goede doorbloeding. Deze massagetool helpt: elke ochtend een minuutje of twee rollen.

Vitamine

Een vitamineshot met maar liefst 15 procent pure vitamine C. ’s Ochtends vier druppels verdelen over je gezicht. Na een kuurtje van tien dagen verdwijnt je grauwe teint als sneeuw voor de zon.

Puffy eyes

Met dit oogmasker ben je zo van die wallen en dikke ogen verlost. Tien minuutjes laten intrekken tijdens het ontbijt en je kunt weer door.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Toner

Een toner kan nét het verschil maken in je verzorgingsroutine. Aanbrengen met een wattenschijfje, vóór je andere skincare-producten.

Boost

Breng je huid tot rust als je agenda vol staat met (virtuele) sociale evenementen. ’s Ochtends of ’s avonds de inhoud van één ampul aanbrengen over gezicht en hals.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');