Bewezen: Dit is de mooiste man van de wereld

Het is dus niet David Beckham...

Hoewel hij drie jaar geleden eeuwige trouw aan zijn geliefde beloofde en vorige maand voor het eerst vader van een tweeling werd, is George Clooney nog steeds één van de meest gewilde mannen van deze wereld. Ondanks dat de acteur dus officieel van de markt is, wordt hij nog steeds als pure perfectie gezien. Ook wanneer er onderzoek aan te pas komt…

Natuurlijk ziet elke vrouw dat de Ocean’s Eleven-acteur er goed uitziet, maar desondanks zijn knappe voorkomen is het niet iedereens type. Wel is hij volgens onderzoek de perfecte man, als er wordt gekeken naar de verhoudingen van zijn gezicht. Doordat wetenschappers gebruik maakten van een eeuwenoude Griekse formule, mag George zich nu de knapste man van de wereld noemen. Al hadden veel vrouwen voor dat resultaat niet per se een onderzoek nodig. 

Het is overigens niet alleen George die erg in trek is bij de vrouwen onder ons. Ook de anderen negen mannen mogen er zeker zijn. De meesten mannen van het lijstje zijn inmiddels gesetteld, maar het gaat natuurlijk om het idee. En daarbij is er voor ieder wat wils, want tegen een diner met David Beckham, Idris Elba of Zayn Malik zegt natuurlijk niemand nee, toch?

Benieuwd naar alle tien de mannen? Hier komen ze!

1/ George Clooney

2/ Bradley Cooper

3/ Brad Pitt

4/ Harry Styles

5/ David Beckham

6/ Will Smith

7/ Idris Elba

8/ Ryan Gosling

9/ Zayn Malik

10/ Jamie Foxx

Bron: Daily Mail Beeld: Getty

Laatste nieuws