Dit is het beste hotel van de wereld

Wat een plaatje!

Ben je nog hard op zoek naar de perfecte vakantiebestemming voor deze zomer? Stop dan maar per direct met zoeken, want Travel + Leisure heeft de mooiste hotels ter wereld bekendgemaakt. Enne, wanneer je de nummer één van de lijst ziet, snap je gelijk waarom je daar zo snel mogelijk naartoe moet. 

Je moet er wel even diep voor in de buidel tasten, maar het is echt al je zuurverdiende geld waard. Het hotel is inmiddels getransformeerd tot een vijfsterrenresort, maar diende vijf jaar geleden nog als hostel. Daar is in ieder geval niets meer van te zien en ook qua prijs is er een enorm verschil met vijf jaar geleden. 

Een nachtje in het luxueuze Nihi Sumba Island in Indonesië kost je namelijk minstens 750 dollar per nacht, al hebben we het dan wel over het laagseizoen. Mocht je er in de zomermaanden willen vertoeven, kan je daar dus nog een paar honderd dollar bij op rekenen. Wellicht dat je nu enigszins begint te twijfelen, maar wanneer je de foto’s ziet, wil je liever vandaag dan morgen nog vertrekken.

Ook qua privacy zit je met dit mega resort helemaal goed, want naast dat het hotel over 27 privé-villa’s beschikt, heb je ook nog eens je eigen plunge pool. En alleen dat is al reden genoeg om nu direct een ticket te boeken. Oftewel: waar wacht je nog op?

Van alle populaire vakantielanden in Europa is deze het goedkoopst

 

Een bericht gedeeld door WH (@wanda_hamidah) op

 

 

 

 

Beeld: iStock, Instagram 

Laatste nieuws