Deze vliegtuigmaatschappij brengt je voor bijna niks naar New York

Waar wacht je nog op?

Lees ook

Een stedentrip naar New York is voor velen vrouwen een droom, maar helaas is het prijskaartje wat er aan vast zit, niet altijd iets wat je budget toelaat. Prijsvechter Primera Air gaat daar nu verandering in brengen, waardoor jij voor slechts een klein bedrag naar the city that never sleeps kan vliegen. 

Erg veel luxe hoef je trouwens niet te verwachten, maar voor wie niet te veel geld kwijt wil zijn, is dit de ideale manier om voor een zacht prijsje naar New York te gaan. De vliegtuigmaatschappij bied je namelijk al een retourtje aan voor slechts 315 euro en dat is op zijn minst een koopje te noemen.

Voor dat bedrag heb je overigens wel alleen de vliegreis, dus eten, drinken en eventuele ruimbagage worden extra in rekening gebracht. Ook vliegt de maatschappij van Londen naar New York, dus dien je nog wel even een ticket naar Londen te boeken. Maar hé, ook dat kan je met een beetje goed zoeken best voor een leuke prijs op de kop tikken. 

Overigens hebben de vliegtuigen van de maatschappij wel Wi-Fi aan boord, dus tijdens de vlucht hoef je je in ieder geval niet te vervelen. Enne, daardoor vergeet je heus die opgetrokken knieën en krappe stoelen, toch? 

Kunnen we in de toekomst binnen twintig minuten op en neer naar New York?

Bron: Business Insider Beeld: iStock

 

Laatste nieuws

Zie ook