Zien: Isabella Rossellini schittert met zoon in Sies Marjan-campagne

Ja hoor, Nederlands ontwerper Sies Marjan scoort campagne koning Bruce Weber waar Isabella Rossellini de hoofdrol inneemt.

Lees ook

Je eigen familie kiezen is helaas niet mogelijk. Voor de een een geschenk, de ander een hel. Wie even wil wegdromen van #familygoals: de Nederlandse creatief directeur Sander Lak van het merk Sies Marjan creëerde in samenwerking met de Amerikaanse fotograaf Bruce Weber een kleurrijke campagne die verrassend veel weg heeft van een op en top gezellige familiereünie. 

Lak wie?
Nadat Sander Lak afstudeerde aan ArtEZ in 2006 vulde hij zijn curriculum vitae netjes op met werkervaringen om U tegen te zeggen. Zo strikte Balmain, 3.1 Philip Lim en het Belgische Dries van Noten hem als ontwerper van hun lijn. Wanneer hij zijn intrede deed op NYFW, gingen de poppen aan het dansen. Voor de herfst/winter 2017-18-collectie van het merk strikte de in Vucht opgegroeide ontwerper de modefotograaf Bruce Weber voor een dromerig portret van onder andere Isabella Rossellini met haar zoon Roberto, Sasha Pivovarova met dochter en Lexi Boling met vriendje Ben Allen – allemaal gehuld in de fijnste ontwerpen van Lak, die overigens debuteert met zijn mannencollectie. Een geslaagde, dromerige campagne is de uitkomst. We love!

 

Lees ook: Transmeisje Jody Rouwenhorst maakt entree op Amsterdam Fashionweek

Beeld: Getty 

Laatste nieuws

Zie ook