Met deze fashionable gadget ga je fit en gezond het nieuwe jaar in

Een smartwatch is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld.

Lees ook

Is een van je goede voornemens in 2021 een gezonde levensstijl nastreven? Maar wil je dit wel combineren met je dagelijkse bezigheden? Dan is misschien smartwatch merk Garmin iets voor jou! Geschikt voor jong én oud, en past zowel bij een sportieve als klassieke outfit. Enne, de smartwatches zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Marie Claire zet er alvast drie voor je op een rij.

Breed aanbod

Wist je dat smartwatches 24/7 gedragen kunnen worden? De collectie van Garmin heeft een breed aanbod waarin sporttechnologie, kwaliteit, uitstraling én een lange batterijduur voorop staan. Daarnaast zijn de smartwatches uitgerust met gezondheids- en fitnessfuncties, denk aan sportapps, muziekopslag, geanimeerde work-outs, smartphone meldingen én contactloos betalen.

Maar dat is nog niet alles, want Garmin biedt smartwatches aan voor iedereen. Wat betekent dat je kunt kiezen uit zowel casual als sportieve modellen. Draag 'm tijdens het sporten, combineer hem met een stijlvolle outfit of met dat ene trendy jurkje. Fashionable ben je sowieso met een van de onderstaande modellen.

3 Garmin modellen

Benieuwd welke modellen er zijn? Marie Claire zocht alvast drie verschillende voor je uit:

1. Traditioneel meets modern
Op zoek naar een traditioneel horloge, maar wil je wél de functies van een smartwatch hebben? Dan is de stijlvolle vívomove 3 serie perfect! De wijzers en traditionele wijzerplaat – met verborgen touchscreen kleurendisplay – zorgen ervoor dat het horloge er elegant en klassiek uitziet. Met één polsbeweging kun je de wijzers verplaatsen en komt er een digitaal touchscreen tevoorschijn. Zo wordt er binnen mum van tijd gezondheids- en welnessfuncties (denk hartslagmeting en monitoring van bijvoorbeeld je ademhaling), smartphone meldingen, sociale media updates, meldingen van inkomende oproepen, agenda herinneringen en meer op weergegeven. Daarnaast heeft dit model een lange batterijduur tot 5 dagen en meer dan 20 voorgeladen sportapps.

De vívomove 3 serie heeft trouwens ook een uitgebreide collectie aan (verwisselbare) polsbanden en luxe metalen afwerkingen, waardoor deze smartwatch altijd een stijlvolle accessoire is.

2. Lifestyle meets sporty
De harde lockdown zorgt ervoor dat actief blijven en het bijhouden van je gezondheid belangrijker dan ooit is geworden. De Venu Sq serie combineert lifestyle met dagelijkse activity tracking en is een all day everday GPS-smartwatch. Deze serie geeft toonaangevende gezondheidsmonitoring- én fitnessfuncties aan en daarnaast beschikt deze smartwatch over meer dan 20 voorgeladen sportapps. Luister daarnaast naar je favoriete muziek, zonder gebruik te maken van je telefoon. Deze collectie past perfect bij je dagelijkse levensstijl en al je outfits – van sportief en casual tot zakelijk en sexy.

De Venu Sq serie komt in verschillende kleurencombinaties, heeft een helder touchscreen kleurendisplay en een lange batterijduur tot wel 6 dagen.

3. Stoer meets stijlvol
Ben je meer op zoek naar een horloge dat zowel stoer als stijlvol is? Dan is wellicht de fēnix 6 collectie iets voor jou. De smartwatch past bij een sportieve, casual, maar ook zeker een zakelijke outfit. Bij deze lijn is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, denk aan saffierglas, leer en titanium. Daarnaast komt deze serie in verschillende soorten hardware én in verschillende kleuren, zoals sportief carbongrijs en een verfijnde roségouden tint.

De Solar-edities van deze collectie zijn uitgerust met Power Glass™. Wat dit betekent? Je kunt de batterijduur nog eens extra verlengen door 'm op te laden via zonne-energie. Zo kun je dus nog langer genieten van je favoriete sportieve activiteiten, zoals hardlopen, krachttraining, cardio, skiën, golfen, surfen en meer. Handig!

Deze complete serie beschikt over contactloze betalingen, smartphone connectiviteit (zowel Android als iPhone), stress- en slaapmonitoring, het opslaan én afspelen van muziek en meer. Door de verwisselbare Quickfit polsbanden kun je jouw smartwatch aanpassen naar je persoonlijke stijl en switch je dus eenvoudig van een sportieve look naar een fashionable uitstraling. De fēnix 6 collectie komt trouwens ook in verschillende formaten en zelfs de wijzerplaten zijn aanpasbaar. Geschikt voor dames én heren.

Beeld: Garmin

Laatste nieuws

Zie ook