Als je deze man op het vliegveld tegenkomt, maak je kans op de meest luxueuze plek in het vliegtuig

Deze kans mag je niet aan je neus voorbij laten gaan!

Lees ook

Bij een luxe vakantie hoort stiekem ook een chique vliegreis, alleen kunnen helaas maar weinigen dit ook echt betalen. Gilbert Ott, de man achter de populaire reisblog God Save the Points kan het zich inmiddels veroorloven om altijd de beste plekken in het vliegtuig te scoren, maar staat de komende tijd zijn plekje graag aan je af.

De reisliefhebber is al op veel mooie plekjes in de wereld geweest en mag zich inmiddels een echte reisexpert noemen. Daarnaast zorgt hij altijd voor de meest luxueuze plek in het vliegtuig om zijn tijd in het vervoermiddel zo comfortabel door te brengen. En dat kan jou nu dus ook overkomen. “Als je me ziet op de luchthaven, aan de check-in of tijdens het boarden: ik beloof dat ik met jou van plaats ruil als we op dezelfde vlucht zitten”, schrijft Gilbert op zijn reisblog. Aangezien de blogger elke week wel in een ander land zit, is het daarom raadzaam om zijn social media-accounts in de gaten te houden.

Het enige wat je ervoor hoeft te doen is hem aanspreken, de rest wordt vervolgens voor je geregeld. Wees dus niet bang om hem op zijn rug te tikken, want zo’n kans mag je niet aan je neus voorbij laten gaan. De ‘actie’ is tot en met het einde van het jaar geldig, maar mocht je hem toevallig volgend jaar pas op het vliegveld tegenkomen, dan wil hij naar eigen zeggen best een uitzondering voor je maken. Succes!

Droombaan: $10.000 per maand om in luxe te reizen

Bron: HLN.be Beeld: iStock

 

Laatste nieuws

Zie ook