Deze vijf plekken op Bali moet je gezien hebben

En wel hierom...

In ons koude kikkerlandje wil de zomer nog niet echt vluchten, dus kiezen velen er voor om de zon op te zoeken. Uiteraard zijn plaatsen als Mallorca, Zakynthos en de Canarische Eilanden hier uitermate geschikt voor, maar mocht je toch iets liever een verre reis willen maken, dan mag Bali zeker niet op je favorietenlijstje ontbreken. En wel hierom…

Van langgerekte stranden tot aan het overheerlijke eten, het eiland heeft werkelijk alles te bieden. Of dat je nou lekker in een hangmat wil chillen of alle toeristische trekpleisters af wil gaan, er zijn een aantal plekjes die je tijdens je reis absoluut niet mag overslaan. CheapTickets zette de mooiste vijf plekken van het eiland op een rijtje. Het enige wat je nog hoeft te doen is even snel een ticket boeken!

1/ Tanah Lot

Je kan natuurlijk het grootste gedeelte van je reis op een ligbedje blijven liggen, maar deze bijzondere tempel moet je echt gezien hebben. De tempel staat namelijk op een rotsformatie in de zee, waardoor je er alleen per voet of per bootje naar toe kan. En als je dan toch in de buurt bent, kan je net zo goed gelijk de tempels in de buurt bezoeken. 

2/ Waterpaleis Tirtagangga

Met de warme temperaturen is dit the place to be. Alleen de route erna toe is namelijk al de moeite waard – denk aan prachtige rijstvelden, dorpjes en groene heuvels. Mocht je nou toe zijn aan wat verkoeling, dan kan je voor weinig geld een duik in de baden nemen. 

3/ De Gunung Batur

Wanneer je zin hebt in avontuur, dan mag dit zeker niet op je to-do-list ontbreken. Ga voor één dagje een keer vroeg je bed uit – je hebt immers vakantie – en beklim met een zaklamp de rotsen. Eenmaal bovenaan de berg staat je een heerlijk ontbijt en een warme drank te wachten en kan je genieten van de zonsopkomst. Zeker de moeite waard!  

4/ Stranden van Bali

Het weer op het eiland is zeer aangenaam, dus een frisse duik in de zee is iets waar je heel erg naar gaat verlangen. Ook op de stranden van Bali wil je maar al te graag neerstrijken. Mocht je meer zin hebben in een wat actiever dagje? Ga dan surfen op de stranden van Padang Padang, Uluwatu of Seminyak.  

5/ Ubud

Het is de ideale basis voor als je door Bali reist. Doordat je tussen de rijstvelden en vele tempels zit, kan je qua toeristische attracties overal naar uitwijken. Er is immers genoeg te doen! 

 

Een bericht gedeeld door Lani (@lani_mai05) op

 Waarom je het beste zo min mogelijk kleding mee kunt nemen op vakantie

Bron: CheapTickets Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws