Gossip Girl-makers komen met ‘nieuwe’ dramaserie

We can't wait...

Lees ook

Gossip Girl, Pretty Little Liars, Girlboss, het zijn slechts een aantal series waar we niet genoeg van krijgen. Jammer genoeg zijn ze allemaal ten einde gekomen en het ziet ook niet naar uit dat er nog een vervolg komt. Gelukkig hoef je niet lang te treuren, want Josh Schwartz en Stephanie Savage, de makers van Gossip Girl, brengen een nieuwe serie uit: Dynasty.

Alhoewel, je kunt de serie nou niet per se ‘nieuw’ noemen, aangezien het in de jaren ’80 al een enorme hit was. Het gaat in dit geval dus om een remake, die geheel in de stijl van nu is gebracht. Ook dit keer is er weer een flinke dosis spanning, liefde én de nodige drama gegarandeerd. En het leuke is dat er gefluisterd wordt dat er circa zes seizoenen aan zitten te komen. Yay! 

De serie zal aanvankelijk via The CW worden uitgezonden, maar er is een grote kans dat ook Netflix de serie zal gaan streamen. Ook zien we een aantal bekende gezichten terug. Zo neemt Elizabeth Gillies, bekend van de Nickelodeon-serie Victorious, de rol van Fallon op zich en speelt Nathalie Kelley, die je kunt kennen van haar rol in Fast and the Furious: Tokyo Drift, haar nieuwe stiefmoeder.

Dynasty zal vanaf 11 oktober te zien zijn, dus je moet nog heel even geduld hebben. Wel hebben we alvast een voorproefje voor je!

 

Bron: Harper’s Bazaar USA Beeld: YouTube, Dynasty

Laatste nieuws

Zie ook