Dit is dé vacature voor de echte dare devils van ons land

En je kan je dus nog aanmelden!

Dit is dé vacature voor de echte dare devils van ons land

Een dagje Efteling, Walibi of Avonturenpark Hellendoorn staat elke vakantie wel gepland in jouw vakantie. Naast de bobsleebaan, wildwaterbaan en wellicht hier en daar een spookhuis, is jouw meest favoriete attractie toch wel de achtbaan. Laat deze vacature nou net op jouw lijf geschreven zijn, want de website Uitmetkorting is op zoek naar de achtbaantester van Nederland. 

Voor iedereen met een beetje hoogtevrees is deze baan een grote nachtmerrie, maar voor de echte dare devils onder ons, is het de perfecte job om gratis en voor niks een aantal achtbanen van Nederland af te gaan. Maar dat is gelukkig nog niet alles. Je mag het namelijk samen met een gelijke gaan doen, waardoor jullie dus samen toegang krijgen tot zeven pretparken in Nederland.

De kortingswebsite zoekt niet voor niets een achtbaantester, er zit namelijk een goede reden achter. “Een dagje uit is inmiddels heel prijzig, dus helpen wij via onze website te besparen op een leuk uitje. Maar, als je die mensen aantrekt, krijg je ook vragen, zoals: kan mijn kind wel mee in een bepaalde achtbaan? Om die vragen te beantwoorden sturen we mensen naar pretparken”.

Werkdag

Nu zit je misschien al in gedachte in al die achtbanen, maar een luizenbaantje kun je het allerminst noemen. Je moet namelijk aan allerlei factoren tegelijkertijd denken. Hoelang moet je in de wachtrij staan, zitten de karretjes comfortabel en hoe bevalt de rit je, zijn slechts een paar dingen waar je tijdens een werkdag rekening moet houden. Ook is het daarna de bedoeling dat je nog een aantal extra attracties afgaat, want hé, je bent er toch al.

Omdat iedereen een attractie anders ervaart, is de website op zoek naar specifieke achtbaantesters. Zo zoeken ze mensen met een lichamelijke of psychische beperking, tieners, jongvolwassenen en mensen boven de 50 jaar oud. "Elk van deze kandidaten bekijkt de achtbaan weer op zijn eigen manier. Zo is in de optiek van junioren alles natuurlijk gigantisch groot. Senioren hebben daarentegen meer meegemaakt, maar het kan ook zijn dat ze juist alles te snel vinden". 

Mocht je nou denken: deze baan is mij op het lijf geschreven, dan kan je jezelf hier aanmelden. Maar... de vacature staat nog maar tot 9 augustus open, dus wacht er niet te lang mee. Good luck!

8 fantastische banen die echt bestaan

Bron: Metronieuws Beeld: iStock