Deze familie reist voor bijna niks de hele wereld over

Zucht… wij dromen nog even verder!

Lees ook

Wat voor velen een grote droom is, is voor The Bucket List Family werkelijkheid geworden. Garret en Jessica reizen samen met hun twee kinderen de hele wereld over en komen daarmee op de allermooiste plekjes. Enne, daarvoor hoeven ze niet eens geld uit te geven. 

Het gezinnetje van vier reist inmiddels alweer twee jaar over de hele wereld, maar afgelopen week bezochten zij voor het eerst onze hoofdstad. “Zien we er al net zo Nederlands uit als we ons voelen?”, schrijft Jessica bij één van de foto’s die ze op social media postte. Met hun 654.000 volgers is het gezin een heuse hit op Instagram, waardoor ze voor weinig geld de wereld rond kunnen reizen. 

Door hun inkomsten uit YouTube en Instagram kunnen zij hun reis namelijk makkelijk financieren, al krijgen ze ook vaak aanbiedingen om een bepaalde plek te komen bezoeken. De familie had het ook voordat ze aan hun avontuur begonnen al niet slecht. Garret wist na zijn studie zijn bedrijfje Scan voor maar liefst 54 miljoen dollar aan Snapchat te verkopen, wat overigens nog steeds volledig op de bankrekening van het gezin staat. 

Zucht… wij dromen nog even verder!

Deze vrouw reist de wereld rond met haar hond 

 

 

Bron: Funx Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook