HEMA komt met speciale shirts voor Gay Pride 2017

Surprise!

Lees ook

Over een week is het eindelijk weer zover: de Gay Pride in Amsterdam. Het feest waarbij we vieren dat iedereen uniek is en liefde verdient. Naast alle te gekke outfits die je jaarlijks langs de grachten en op de boten ziet, kan je dit jaar, na het succes van de tompoucen en rookworsten van vorig jaar, opnieuw een uniek shirt bij HEMA scoren.

Naast dat de Gay Pride een belangrijke boodschap uitdraagt, is het ook het feest waarbij je qua kleding flink mag uitpakken. Wanneer je deze twee dingen wil combineren, ben je dit jaar bij HEMA aan het goede adres. De HEMA-shirts heeft namelijk verschillende namen met een hartje ervoor laten bedrukken. 

Er zit alleen wel een verrassingseffect aan vast, want je weet van tevoren niet welke naam erop je shirt staat. Wanneer je de shirt wil aanschaffen, mag je namelijk alleen de pasvorm en maat uitkiezen. Hierdoor weet je nooit welke naam er op je voorgevel pronkt, wat het extra leuk en tevens ook uitzonderlijk maakt. “Want liefde uitdragen zonder voordelen, is nu misschien wel belangrijker dan ooit”, aldus het promofilmpje. 

Vrouw reageert briljant op pesters door okselhaar

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

Bron: Lindanieuws Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook